4 apr

vrijdag 4 april 2025 tot woensdag 9 april 2025

Begin: 17.00 uur Einde: 14.00 uur Thema: Ben je een christelijke werker, crossculturele werker, of missionair werker? Heb je het gevoel dat je constant druk bent en bezig moet zijn met wat komen gaat? Welkom bij een week die volledig draait om jouw verhaal en welverdiende rust. Organisatie: InToMission Locatie: Spanje (twee uur rijden vanaf Malaga) E-mailadres: info@intomission.nl Toelichting:

Wat kun je verwachten?
Onze debriefweek biedt een unieke gelegenheid om je ervaringen te delen, ondersteund door professionele debriefers met crossculturele expertise. In persoonlijke gesprekken zullen deze ervaren debriefers je begeleiden in het proces van reflectie en groei, waardoor je de ruimte krijgt om diep in te gaan op jouw specifieke verliezen, uitdagingen, rouwprocessen en mooie momenten.

Waarom deelnemen?

  • Persoonlijke Begeleiding: Onze debriefers zijn er voor jou. In één-op-één gesprekken nemen ze de tijd om naar jouw verhaal te luisteren en je te voorzien van professioneel begeleiding dat is afgestemd op jouw behoeften.
  • Gemeenschap en Verbinding: Trek een week op met gelijkgestemde werkers. Deel je verhaal, luister naar anderen en ontdek de kracht van gemeenschap in een ontspannen setting.
  • Zelfzorg: Gun jezelf de tijd om op te laden en te genieten van een prachtige omgeving in Spanje. Laat je verwennen door heerlijk eten en een mooie plek om te zijn.

Voor meer informatie en opgeven: https://www.intomission.nl/spanje-debriefweek/

Agenda

bekijk de complete agenda
  • 17 okt

    Jongerendebriefingsweek: Unpacking your Backpack

    InToMission
  • 29 okt

    Individueel begeleide stilteretraite voor crossculturele werkers

    Interserve
  • 9 nov

    TCK-juniordag 2024 in Wageningen

    TCK Nederland
  • 11 nov

    TCK Coordinatoren dag

    Interserve, Missie Nederland, WEC, MAF en InToMission