Member Care Nederland

Member Care Nederland:
Zorg(t) voor missionaire werkers en hun eventuele kinderen.

Direlse Boon - Levenoverhoop

EmmeloordTelefoon: 0655489015
E-mail: info@levenoverhoop.nl
Website: www.levenoverhoop.nl

De mens zie ik als een eenheid. Met een lichamelijke, psychische en geestelijke kant. Deze zijn niet te scheiden, beïnvloeden elkaar. Door mijn zestien jaar op het zendingsveld, waarvan de eerste jaren als single, heb ik niet alleen de mooie maar ook de moeilijke en uitdagende kant gezien. Ook in mijn eigen leven.  Heb jij het op dit moment moeilijk? Van binnen een knagend gevoel van onrust, eenzaamheid, schaamte? Leid je een druk leven om ingrijpende gebeurtenissen en diepe emoties niet te hoeven merken?  Kamp jij met lichamelijke klachten? Ga jij gebukt onder de pijn van een verlies?  Mijn doel, mijn drijfveer is wat de naam eigenlijk al zegt,  Levenoverhoop.  Daar waar de moed opgegeven is sprankjes hoop laten gloren. Helpen ontdekken dat voluit leven mogelijk is. Voor mij is er niets mooiers. Dat is mijn passie. Begeleiden tot volledig potentieel. Emotionele draagkracht hersteld. De veerkracht vernieuwd. Het gouden sleutelmoment waarop jij mij zegt ‘ik heb jou niet meer nodig’. Ook jij kunt op dat punt komen.

Laat jij mij jou en jouw proces ondersteunen? Ik luister naar jou, met of zonder woorden. Stel vragen op de gepaste tijd. Laat het jouw proces zijn. Waarin jij met mijn hulp inzichten ontdekt. Jij gaandeweg herstel beleeft. Jouw eigen mogelijkheden door jou in kaart gebracht. En eigen gemaakt. Het moment waarop jij weet dat jij de deur definitief achter mij kunt sluiten.

De begeleiding die ik bied is drievoudig:
1  Op het veld. Jij kiest, via skype, telefonisch of mail.
2  Voor vertrek.
3  Na (definitieve) terugkomst.

Vertrouwelijkheid is gewaarborgd, jouw belang staat voorop. Indien verslaggeving aan organisatie en/of kerkelijke gemeente gewenst is, overleg ik eerst met jou. Er gebeurt niet iets zonder jouw medeweten.

Hoe overhoop jij je ook voelt, hoe overhoop jouw leven ook ligt, er is hoop.


Terug naar het netwerkoverzicht