Member Care Nederland

Member Care Nederland:
Zorg(t) voor missionaire werkers en hun eventuele kinderen.

Marleen van der Hoeven

Laan van Rapijnen 21
3461 GH Linschoten
Telefoon: 06-38930808
E-mail: marleenvanderhoeven@solcon.nl
Website: nl.linkedin.com/in/marleenvanderhoeven

Terug in Nederland en wat nu?

Een coachingstraject kan je inzicht geven en versterken. Je kunt hierbij denken aan:

  • Talenten ontdekken en ontwikkelen
  • Loopbaanbegeleiding
  • Persoonlijke effectiviteit en timemanagement
  • Grenzen stellen en balans
  • Begeleiding tijdens re-integratie
  • Sollicitatietraining
  • Schrijven sollicitatiebrieven en LinkedIn-profiel

Met al deze (en andere) thema’s kun je bij mij terecht. Ik maak gebruik van verschillende methodieken en creatieve werkvormen. Tijdens de coaching vormt jouw thema het belangrijkste gespreksonderwerp, maar ook je identiteit, zelfsturing en je omgeving komen aan bod. Ik coach zowel binnen als buiten (wandelcoaching). Mocht je nog in het buitenland zitten en coaching-on-the-job willen, ook coaching via Skype is mogelijk.

 

Over mij

Versterken, dat is ten diepste mijn verlangen. Ik wil mensen sterker maken om op hun eigen, unieke manier hun plek in te nemen in de samenleving en in Gods koninkrijk. Waar dan ook. Zelf heb ik bij verschillende zendingsorganisaties en in het bedrijfsleven gewerkt in diverse functies (management, communicatie en coaching). Ook in mijn kerkelijke gemeente heb ik met veel plezier zendingswerkers gecoacht tijdens hun voorbereiding, verblijf en na hun terugkeer. Ik ben geregistreerd bij de StiR (keurmerk).

 

Interesse?

Van harte welkom voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

Ervaringen

‘Ik heb een traject gevolgd bij Marleen waarbij zowel persoonlijke coaching als loopbaanbegeleiding aan de orde kwamen. Marleen heeft mij geholpen om de kern boven water te krijgen, dingen in het juiste perspectief te plaatsen en te zien op welke gebieden ik kan ontwikkelen. Ik heb Marleen leren kennen als een bijzonder integere, vriendelijke en deskundige coach. Ze geeft goede tips en past het traject aan aan jouw persoonlijke situatie en behoeften. Ik kijk met dankbaarheid terug en ga de toekomst met geloof en vertrouwen tegemoet.’ (JS)

 


Terug naar het netwerkoverzicht