Member Care Nederland

Member Care Nederland:
Zorg(t) voor missionaire werkers en hun eventuele kinderen.

Marleen van der Hoeven

Laan van Rapijnen 21
3461 GH Linschoten
Telefoon: 06-38930808
E-mail: marleenvanderhoeven@solcon.nl
Website: nl.linkedin.com/in/marleenvanderhoeven

Voor je vertrek, op het veld of na je terugkeer – er zijn van die momenten waarop het je kan helpen om je samen met een coach te bezinnen op jezelf en je omgeving. 

 

Verschillende thema’s

Wil je je talenten ontdekken of verder ontwikkelen? Zoek je naar balans? Heb je identiteitsvragen of vragen over zingeving of geloof? Misschien zijn je vragen meer werk- of toekomstgerelateerd? Met al deze (en andere) vragen kun je bij mij terecht. Ik maak gebruik van verschillende methodieken en creatieve werkvormen. Tijdens de coaching vormt jouw thema het belangrijkste gespreksonderwerp, maar ook je identiteit, zelfsturing en je omgeving komen aan bod. Ik coach zowel binnen als buiten (wandelcoaching) en zowel personen als teams. Ook coaching via Skype is mogelijk.

 

Over mij

Versterken, dat is ten diepste mijn verlangen. Ik wil mensen en organisaties sterker maken om op hun eigen, unieke manier hun plek in te nemen in de samenleving en in Gods koninkrijk. Waar dan ook. Zelf heb ik bij verschillende zendingsorganisaties en in het bedrijfsleven gewerkt in diverse functies (management, communicatie en coaching). Ook in mijn kerkelijke gemeente heb ik met veel plezier zendingswerkers gecoacht tijdens hun voorbereiding, verblijf en na hun terugkeer. Ik ben geregistreerd bij de StiR (keurmerk).

 

Interesse?

Van harte welkom voor een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek.  

 

Ervaringen  

‘Marleen stelde de juiste vragen op het juiste moment. Ze hielp me om me diepgaand te bezinnen. Ik kreeg meer dan ik vroeg. Ze heeft me bijgestaan en bemoedigd in mijn proces. En ze haalde er van alles bij: testjes, tips, boeken. Ze ging ook het gesprek aan over de diepere dingen: mijn onzekerheid en mijn relatie met God. Ze heeft me goed geholpen.’ (JWS)

 

‘Hoe ik terugkijk op de inhoud van de gesprekken en de opdrachten? Fantastisch. Diep onder de indruk. Goed voorbereid en gestructureerd. Aandachtig. Goede vragen. Interactie van hart tot hart. Ik beveel haar van harte aan!’ (GO)


Terug naar het netwerkoverzicht