Member Care Nederland

Member Care Nederland:
Zorg(t) voor missionaire werkers en hun eventuele kinderen.

InToMission

Goudenstein 66
3772 LE Barneveld
Telefoon: 06 20570180
E-mail: info@intomission.nl
Website: www.intomission.nl

Ga jij wonen of werken in het buitenland? Korte of lange termijn? Goede voorbereiding is hierbij van belang! Of werk je al ergens maar zou je graag begeleiding ontvangen? InToMission richt zich op de coaching en (praktische)begeleiding van mensen die gaan wonen en werken in een andere cultuur. Deze begeleiding kan op elk moment starten, zowel tijdens de voorbereidingen, of tijdens een uitzending, maar ook door middel van debriefing gesprekken in de re-entry fase in Nederland.


In het proces van uitzending spelen Thuisfrontteams een belangrijk rol. InToMission ondersteunt Missionair Werkers om Thuisfrontteams op te zetten en geeft workshops en begeleiding aan deze teams.

 

Daarnaast organiseert InToMission trainingen en workshops die relevant zijn voor een uitzending op het gebied van o.a. interculturele communicatie, project management, christelijke ontwikkelingswerk, social media in mission of pornoverslaving in de zending.

 

Voor meer informatie ben je van harte welkom op onze website!

 

 

Ervaringsverhalen

 

‘Het is heerlijk om iemand te hebben die oprecht luistert, alleen zo lukte het mij om mijn gevoelens te ordenen, te reflecteren en weer verder te kunnen’. ‘Wat een uitvinding!’

‘Wat een opluchting om met mijn coach van InToMission te praten, iemand die buiten de organisatie staat waarvoor ik werk!’ ‘Eindelijk iemand die luistert zonder eigen (verstrengelde)belangen’.

‘Voor mij is het belangrijk dat iemand me kent en met me meedenkt en mijn denkproces kan volgen om zo te zien waar ik mijn gaven het beste kan gebruiken, ook als ik van project of organisatie wissel’.

‘Het meedoen aan een interactieve culturele workshop was echt een eye-opener voor mij’. Ik merkte dat ik aanliep tegen mijn eigen culturele grenzen, frustrerend, maar dat ik het ook een uitdaging vond om die andere cultuur te ontdekken’


Terug naar het netwerkoverzicht