Member Care Nederland

Member Care Nederland:
Zorg(t) voor missionaire werkers en hun eventuele kinderen.

DireCtion | Nelie Schut

Voorhuis 82
9205 BW Drachten
Telefoon: 0512 – 547 407
E-mail: nelieschut@direction-coach.nl
Website: www.direction-coach.nl

 

Bij debriefing krijgt u de gelegenheid om recente gebeurtenissen op diepgaande wijze te delen met een kundig iemand die bereid is te luisteren met empathie (compassie, mededogen), zonder oordeel of kritiek. Het omvat zowel de feiten als ook de emotionele reacties op de gebeurtenissen en vraagt om feedback. Het helpt u bij het verwerken en integreren van gebeurtenissen uit het verleden.
Bij pastorale counseling kunt u adhv de Psalmen geestelijk houvast (her)vinden en nieuw perspectief voor uw leven.
Bij crises en stress debriefing vertelt u uw verhaal (zie boven) en krijgt een beter begrip van de gebeurtenis en welke invloed die op u heeft gehad. Bij counseling, coaching en debriefing worden creatieve vormen gebruikt zoals schrijven en tekenen (analitisch & therapeutisch) en op uw verzoek wandeltrajecten in de natuur.

 

Aanbevelingen

 

‘I was able to identify the circumstances & the state I was in. I’m going to call them by name, acknowledge them and in this way bring truth to my life! I also learned about the fear factor. So good to know my intense emotional reactions are a normal part of the mourning process: I learned how to get through them and get over them’.

 

‘Vanuit een heel ander gezichtspunt werd er naar mijn situatie gekeken, Dat was een verademing voor mij, na al die zware jaren. Ik ging elke keer met plezier naar je toe, er wachtte iemand op mij. Ik werd serieus genomen, ik voelde bewogenheid en respect. Nu begrijp ik hoe het zo ver heeft kunnen komen en waarom ik me zo lang bedrukt hebt gevoeld. Je leerde mij weer zelf te kiezen en mijn leefwereld in te richten onder God’s leiding. Mijn ervaringen krijgen nu betekenis en ik kan ik zie weer toekomst. Ik vond het heerlijk om te tekenen en beeldmateriaal te gebruiken, daardoor is me zoveel duidelijk geworden: ik kon toen de beslissingen nemen die nodig waren. Nog elke dag verbaas ik mij over de vrijheid die ik nu voel! Heel erg bedankt, je hele benadering vond ik verfrissend.’


Terug naar het netwerkoverzicht