Member Care Nederland

Member Care Nederland:
Zorg(t) voor missionaire werkers en hun eventuele kinderen.
Terug naar agenda

28 juni: Space for God Day

Van 09:30 tot 16:00
Locatie: "De Spil", retraitecentrum in Maarssen

Doe je cross-cultureel  werk in het buitenland of in Nederland? Ben je op verlof of ben je teruggekeerd naar Nederland en zit je in die lastige fase van ‘re-entry’? Of sta je nog helemaal aan het begin en zit je midden in de hectische periode voor een eerste vertrek? Dan is een Space for God Day iets voor jou! 

Tijd voor God Tijdens een Space for God Day zet je tijd apart om in alle rust en stilte God te ontmoeten en naar Hem te luisteren. Momenten in de groep zullen afgewisseld worden met tijd alleen. Tijdens de groepssessies krijg je ideeën en suggesties aangereikt die je kunt gebruiken tijdens de tijd van stilte. 
 
De eerstvolgende Space for God Days wordt gehouden op 28 juni 2018 van 09.30 tot 16.00 uur.  
 
Thema is: “Wandelen met God” 
 
Locatie: "De Spil” in Maarssen. Zie voor informatie en adres van dit retraitecentrum: http: http://www.retraitecentrum.nl/ 

Informatie en aanmelding Kosten: € 35,- per persoon (te betalen bij aankomst). Koffie/thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.   
 
Meebrengen: Bijbel, schrift of dagboek.  
 
Opgeven uiterlijk vrijdag 15 juni 2018 . Er geldt een maximum van twaalf deelnemers per dag. 
 
Voor meer informatie en opgave: Annieke van Dijk Interserve  Postbus 133 3970 AC Driebergen-Rijsenburg T: 0343 – 74 54 00
E: annieke.vandijk@interserve.nl I: www.interserve.nl 

 

Begeleiders:
Annieke van Dijk woonde van 1993 tot 2013 in Jordanië. De eerste jaren werkte  ze als arts in het anNoor Sanatorium in Mafraq, daarna op een polikliniek voor vluchtelingen in Amman. Na een opleiding voor geestelijk begeleider in Engeland in 2006 is zij begonnen met het aanbieden van stilteretraites voor zendingswerkers  en was zij actief betrokken bij het opzetten van een member care netwerk in Jordanië. In maart 2013 keerde Annieke terug naar Nederland. Sinds september van dat jaar werkt zij voor Interserve Nederland als Member Care Coördinator. 

Paul van der Hulst is docent ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft jarenlang in een groot revalidatiecentrum gewerkt. Hij is 63 jaar en heeft twee geadopteerde kinderen uit Sri Lanka. Hij heeft vele jaren deel uitgemaakt van thuisfrontteams en heeft diverse landen bezocht. Hij was oudste in een Baptisten gemeente en maakte deel uit van de zendingscommissie. Samen met zijn vrouw is hij nauw betrokken bij het Mentoring for Mission aanbod van Interserve. Zijn hobby’s zijn o.a. tuinieren, wandelen en digitale fotoboeken maken.  

 

Terug naar agenda