Member Care Nederland

Member Care Nederland:
Zorg(t) voor missionaire werkers en hun eventuele kinderen.
Terug naar agenda

7 oktober - 12 oktober: Holland Debriefing Week

Van: 7 oktober, 19:00
Tot: 12 oktober, 15:00
Locatie: nader te bepalen

Als

  • je uitgeput bent geraakt in het dienen van anderen…
  • je een traumatische situatie hebt meegemaakt…
  • teleurstellingen, fouten uit het verleden of frustratie je in de weg zitten…
  • je op een kruispunt staat of voor belangrijke veranderingen in je leven…
  • je het moeilijk vindt je weer aan te passen aan je eigen cultuur... dan heb je debriefing nodig! 

De Holland Debriefing Week is een week voor christelijke werkers die God dienen of gediend hebben in een cross-culturele situatie. Het volbrachte werk van Jezus aan het kruis brengen aan een wereld die verloren gaat, is dé reden waarom je naar het zendingsveld gegaan bent. Deze week is een uitnodiging aan jou om zelf bij het kruis stil te staan en vandaaruit met nieuwe kracht en inzicht verder te kunnen.  • Pas op de plaats maken na een bewogen tijd • Reflectie en bezinning, de balans opmaken van de afgelopen termijn  • Het verleden in de ogen kijken • Genezing ontvangen • Kracht en moed putten om verder te gaan • Nieuwe visie en hoop vinden voor wat komen gaat  • In alle veranderingen in Gods liefde blijven schuilen  Als je verlangt naar vernieuwing naar geest, ziel en lichaam, is deze week voor jou.  
 
Programma  De week is gebaseerd op “The Exchange at the Cross”, het debriefing model dat is ontwikkeld door Le Rucher Ministries. De debriefing wordt geboden door werkers die zich kunnen verplaatsen in cross-culturele ervaringen en die werken vanuit een christelijke, op de bijbel gebaseerde visie met ruimte voor gebed en persoonlijke verwerking. Thema’s zoals conflict, omgaan met kritiek, crisis, transitie, omgaan met stress, onrecht en vergeving komen aan de orde.  Naast de voordelen van een groep waarin je ervaringen met elkaar kunt delen, zijn er 1-op-1 gesprekken met een debriefer en momenten voor persoonlijke bezinning. 
 
Debriefing staf  Alle staf heeft ervaring met cross-culturele situaties en/of pastoraat en counselling. Alle staf is getraind in het debriefing model van Le Rucher Ministries. 

Getuigenissen  “Een onvergetelijke intensieve week! Eigenlijk zouden veel meer werkers van zo’n week gebruik moeten maken en profiteren van deze ministry”.  “ Loslaten en het verwerken van de pijnlijke veranderingen in ons team, erkennen wat de persoonlijke effecten waren op mijzelf en welke angsten daardoor ontstaan zijn. Niet alleen zonde en fouten, maar ook pijn heeft een plaats nodig bij het kruis”.  “ Nog nooit heb ik een week beleefd met zoveel geestelijke diepgang. Aan het eind van de week naar het Kruis geleid worden was zo “powerful” en bevrijdend dat me de woorden ontbreken om deze ervaring te beschrijven”. 

Kosten: € 425,= per persoon / € 800,= voor echtparen De kosten zijn all-in.
Deelname: vanaf 18 jaar  
Opmerking: Er is geen mogelijkheid voor kinderoppas  
 
Aanmelding: hdw@lerucher.org Holland Debriefing Week 

Terug naar agenda